Not For The Faint Hearted

Assalamualaikum semua.
Video ni,Qur jumpa dekat Youtube.com.
Mungkin ada yang dah tengok,ada juga yang belum.

Untuk sesiapa yang kuat semangat,tengok lah..
Untuk yang semangatnya agak lemah,jangan tengok waktu malam.
Qur tengok juga.Sekarang ni lampu satu rumah dibuka.
haha..
Memain je lah.



Macam mana?
Ada terkejut atau rasa seram semacam tak?
Yang buat effect dia lebih tu ialah background music.
Tanpa background music tu,gambar ni biasa je.

Jadi,tips untuk menonton cerita hantu,kalau nak tengok tapi takut,volume TV tu kecikkan atau mute terus.:)

Assalamualaikum

No comments