Semalam....

Assalamualaikum semua!

Semalam adalah hari jadi Taufiq (adik Qur) yang ke 14!
Yok nyanyi lagu sama-sama.

Ehem.
Selamat haaari jaaaadiiii.
Selamat haaari jaaaadiiii..
Selamat haaaaariiiii jaaaaaadiiii taufiiiiiiiiiiiq.
Selamat haaariii jaaadiiiiiii..

:D

Tapi Taufiq macam biasa,muka maintain... =.='
Sempena hari jadi dia,Qur pun masak special- PIZZA!
Pizza-pizza yang anda bakal lihat hanya boleh didapati di Qurqur's Restaurant.
Ia tidak boleh didapati di mana-mana cawangan pizza yang lain.
Terima kasih.








Sebenarnya,ada lagi dua jenis pizza,tapi tak sempat nak petik gambar.heh.
Makanan dah sedap-sedap(tak lah sedap mana pun.haha),presentation mestilah cantik juga.
Susun punya susun,jadilah macam ni...





Itulah cerita semalam...
Cerita hari ini pula?Hmmm...
Hari ini belum ada apa-apa sangat.
Kalau ada,insyaAllah esok atau lusa atau hari-hari yang akan datang nanti Qur kongsi ye? :)

Oh,pagi tadi,Qur bosan sekejap.
Jadi semasa ulangkaji maths sekejap,Qur TERlukis gambar ini...

Ye,Qur sedar lukisan Qur tak lah cantik mana..
Saje nak kongsi lukisan ni dengan semua pembaca blog. :)
Salam lebaran!

Assalamualaikum.

No comments