jangan kita lupa akan godaan dunia

Assalamualaikum semua!
Lama betul Qur tak update kan?Antara sebabnya,seperti yang anda semua tahu,Qur masih dalam perjuangan menduduki ujian O Level.
Lagi satu sebab,Qur tak tahu apa nak tulis. hehe.

Tetapi,pagi ini,satu topik telah tercetus dalam minda Qur.
Ikutkan hati,nak aje Qur tulis tentang topik ini di blog ni hari ini juga.
Tetapi nanti lah ya?Qur hendak mantapkan fakta-fakta dahulu.
Mungkin selepas O level,insyaAllah... Nantikan ya? :)

Oh ya,Qur ada buat satu layout ni..tetapi tak gunakan pun.
Ada sesiapa yang nak? Kalau nak,tag lah.Nanti Qur berikan codenye ya? :)

Baiklah.Sampai di sini sahaja.
Assalamualaikum.

No comments