tabah hati menempuh cabaran

Assalamualaikum.

Alhamdulillah,dah berminggu-minggu berjuang di medan peperangan yang tak berpeluru,Qur dah nak sampai di penghujungnya dah...
InsyaAllah,minggu depan adalah kertas O Level yang terakhir.
Qur boleh! hehe

Ok,memandangkan kertas yang terakhir adalah pada tanggal 11 November,Qur pun mengambil kesempatan yang sekejap ini untuk tukar layout Qur lagi.
(apa nak buat...secara semulajadi Qur ni memang cepat bosan. heh)

Dan,Qur pun sempat buat beberapa layouts tapi belum code lagi.
Qur akan letakkan gambar-gambar layouts itu di seksyen ETC di blog Qur ni.
Silalah tekan link ETC di atas tu kalau nak tengok-tengok atau nak gunakan.
Kalau ada yang berkenan,tag lah Qur untuk dapatkan codes nye ye?

Dan sebelum datang sebarang persilisihan faham,Qur nak nyatakan bahawa Qur tak boleh nak ambil request untuk membuat layouts.
Qur hanya akan buat mana yang Qur ingin,minat dan mampu.
Maaf ya?

Baiklah,sampai di sini sahaja.
Assalamualaikum.

No comments