Teruskan Qur...teruskan...

Assalamualaikum wr.

Sungguh Qur tak sedar. Tau tau dah 23hb.
Esok insyaAllah Qur akan berangkat pulang (kembali?pergi?) ke Nilai.
Ah...Nilai...

Sabar Qur. Satu sem lagi insyaAllah. Teruskan perjuangan lillahi ta'aala.
Itu pun kalau pass next sem.(doakan Qur ye?insyaAllah... jazakallahu khairan. :])
Sem depan Qur akan mengambil subjek-subjek yang lebih berat... (senior kata berat.huhu.kita tengok macam mana ye?heh)

Subjek-subjek yang Qur akan ambil adalah...

1-Basic Psychology :D
2-Introduction To Islamic Revealed Knowledge
3-Contemporary Issues In The Modern World (agaknye lah tu nama topic dia.huhu)

4-Critical Thinking
5-Basic Research Methods and Writing (shortnye: BMW- macam kereta pula.)
6-Computer

7-Religions In Malaysia.

Subjek 1 hingga 3 tu adalah antara Core Courses Qur. Yang mereka kata paling susah:Psychology.

Subjek 4 hingga 5 tu wajib untuk semua. Yang dorang kata paling susah: BMW.
(taknak BMW lah macam tu. Qur amek Toyota je.hehe)

Subjek ke-7 tu pun ramai kata susah. Kita kena belajar tentang agama-agama lain seperti kristian,budha,sikh,hindu etc. Yang menyusahkan ialah menghafal nama-nama tuhan agama hindu.huhu...

insyaAllah kalau lulus ni semua, Qur akan ke main campus di Gombak pertengahan tahun depan insyaAllah... Doakan Qur? :D Jazakallahu khairan. :)

Baiklah, Qur nak sambung kemas barang.
Nilai, here i come!- again. :D

Cuti kali ni walaupun 3 minggu, tapi agak pelik.
Tak dapat jumpa Az..Syaiwa..Hasanah... Syukurlah dapat jumpa Farah dan Syaira H. :)
Pada sesiapa yang akan mengambil peperiksaan, semoga lulus dengan markah cemerlang insyaAllah. Banyakkan doa dan usaha. :)

Pulang ke Nilai pun pelik kali ni...
Sebab geng 'alien' ramai dah ke Gombak... Sedih.huhu.
Tak mengapa. Pasti ada hikmahnya. :)

Assalamualaikum.

Beberapa gambar yang dipetik pada sem lepas. :)

Seniors dalam bilik b2-1-3. sekarang tinggal 3 je.huhu

Masa bulan Ramadhan. Juniors bilik b2-1-3.

Aliens. :)

3 comments

  1. first of all, congrats on ur awesome grades!!!!! i bet ur parents are reaaallly proud of you! i'm proud of you!!!!!! you did spectacular..deans list!!!! =]

    and i think u will do excellent in ur last sem, coz i've done IRK, CCT, BMW and computer..and its really not that bad.. even if u get a bad lecturer, u can still survive studying on ur own. i wish u the best, enjoy nilai while u can.

    and loooove the photos!

    ReplyDelete
  2. Salaam. Alhamdulillah,thanks Mizah. :) Im sure u got much higher than me right? ;)

    Deans list?really?fuh.boleh minta loan.hahaha.

    InsyaAllah..im hoping it'll b that way too.Make doa for me. :D

    ReplyDelete
  3. salam kak qur..
    hebat la akak..

    ReplyDelete