Perjuangan akan diteruskan

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalaamu'alaikum Wr Wb.

Awwalan, Qur ingin mengucapkan terima kasih banyak banyak kepada pembaca setia blog ni... Maaf sebab lama tak update panjang-panjang..

Sejujurnya, ada beberapa perkara yang ingin Qur kongsi dengan semua, tetapi apakan daya..Buat masa ni , Qur ingin berehat sebentar dari blogging...

si pejuang ingin mencari ketenangan
dalam sebuah pertarungan
yang tidak kelihatan
oleh mata kasar insan..
hehe

Sebagai penutup post yang ringkas ini, Qur nak kongsi sikit beberapa gambar (lama rasanya tak post gambar kan?hehe) yang telah dipetik semasa Qur sekeluarga balik kampung semalam :)

Merayau2 belakang rumah, terjumpa pula anak kucing yg comel. ^_^


Eh,ada lagi dua ekor pula.
Dia tak pandang camera pula..malu2 kucing agaknye..hehe



Nampak ripple dalam air tu? Tu ada buaya nak keluar.

Menikmati suasana kampung


Pembuli kelapa.
 ♥


Jatuh atau breakdance?

Gambar lampu pun nak amik...hehe
Tu je.
Assalaamu'alaikum.


2 comments

  1. Qur! wahhh, ur kampung kat mana? nampak best je :)
    btw, mine dekat Kedah. hehe
    one of ur parents malaysian eh? :)

    ReplyDelete
  2. Salaam. hehe..rasa2 kt mana? ;P
    Kedah? best tu.hehe.. nope,dua2 Singaporean..tapi ada kampung kt Malaysia.(mcm mne agaknya tu ye..hehe)

    ReplyDelete